lördag 17 september 2016

Örebro-polis Fredrik Malm och SVT:s "reportrar" Andreas Ericsson och Johan Pisoni vill inte berätta om polisers vapenlangning till gäng - Vapenkulturen bland gängen skapades av svenska poliser

Hundratals kriminella svenskar vid gänget Polismyndigheten och vid SVT döljer sanningen kring varför allt fler beväpnar sig - Polisens vapenlangning till gäng mörkas av regeringen och dess korrupta reportrar

Läs först artiklarna genom att klicka på länkarna nedan och därefter SVT:s och polis Malmström propaganda i artikeln längst ned.
http://www.dn.se/om/malet-mot-poliskommissarie-olle-liljegren/

http://www.varldenidag.se/nyheter/ingen-rattegang-mot-misstankt-polischef/cbbibm!2HxopWvI64A7RPJau2J3hg/



Olagliga vapen har blivit vardag i Örebro

Videospelare

Olagliga vapen har blivit ett vanligt förekommande fenomen i Örebro, så pass vanligt att polisen inte alls är förvånade över gårdagens skjutning i stadsdelen Vivalla i Örebro. – Det är inte acceptabelt att ha det så här, säger polisen Fredrik Malm.
Kommunpolisen Fredrik Malm menar att möjligheterna att få tag på ett vapen i Örebro i dag är en fråga om pengar, inte en fråga om tillgång.
– Det finns många vapen i omlopp och jag tror inte att det är jättesvårt att få tag på det om man vill, säger han.
– Det handlar om att ha pengar och om att ha tillgång till ammunition. Vi kommer att fortsätta att jobba för att få bort vapnen som finns i omlopp, säger Fredrik Malm.

Föräldrar vill flytta

Men skjutningarna är, trots polisens arbete, ett faktum och sätter sina spår i de drabbade bostadsområdena i Örebro.
– När man pratar med enskilda föräldrar som har mindre barn så har de en önskan om att få bo någonannanstans. Det är inte acceptabelt att ha det så här, säger Malm.

Efterlyst och anhållen i sin frånvaro

Tillståndet för den man i 20-årsåldern som sköts i Vivalla i går är under omständigheterna bra.
Polisen har, som SVT Nyheter Örebro tidigare berättat, även identifierat en misstänkt skytt som nu är anhållen i sin frånvaro och efterlyst. Åklagaren Mats Berg är förtegen och vill inte kommentera om någon i dagsläget är frihetsberövad.

Åklagaren är förtegen

– Inga kommentarer. Du får ringa på måndag, svarar han innan han lägger på luren.
Det senaste året har flera skottlossningar inträffat i Örebro. En 21-årig man sköts ihjäl i Vivalla förra sommaren och en man i 30-årsåldern vårdades med allvarliga skador efter att ha blivit skjuten i huvudet i Markbacken i början av 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar