lördag 17 september 2016

15 bilar brinner i Malmö - Den svenska rasistiska och nazistiska polisens utanförskaps-taktik ger resultat

Kriminella svenskar, medlemmar i sekten Socialdemokraterna och gänget Polismyndigheten är skyldiga till bilbränderna och ingen annan!


Minst 15 bilar i brand i Malmö

En brandman som släcker en bilbrand.


Flera bilbränder skakade Malmö natten till söndagen. Bland annat sattes en färdtjänstbuss i brand och ett flerfamiljshus har fått utrymmas.
Polisen fick in första larmet vid 00.30-tiden.
Bränderna var koncentrerade till området Seved, men tre av dem ska ha ägt rum i Rosengård. Vid 03.30-tiden ska flertalet bilbränder vara släckta.
Totalt ska ett 15-tal bilar brunnit, bland annat en färdtjänstbuss. En skåpbil som stod parkerad på Rolfsgatan innehållandes någon form av gasflaskor, har även brunnit.
Med anledning av detta har räddningstjänstens skyttenhet har kallats till platsen för att skjuta sönder flaskorna, på grund av explosionsrisken. I samband med det har ett flerfamiljshus evakueras. Ett större område runt skåpbilen är för närvarande avspärrat. Polisens bombgrupp har också kopplats in.
Ingen person har skadats i samband med bränderna. Ingen person har heller gripits.
– Vi misstänker ju såklart att de är anlagda, det är inget naturligt mönster i detta, säger Marie Keismar vakthavande befäl vid polisregion Syd 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar